Monday, March 16, 2009

private blog..


SALAM SEMUA.. :)

tolong beri EMAIL ADDRESS u all BESERTA BLOG ADDRESS U ALL jika masih berminat nak mengikuti celoteh mama ngan pekembangan qaisara...

*mama terpaksa wt cenggini sebab ada pihak yg telah MENCABUL HAK PRIVACY MAMA.*

pd "mereka" itu..mama taktau ape kesalahan mama pada mereka sampai 'perkara itu' diperbesarkan...mama menulis blog ini utk mencoret perkembangan dr mula mama pregnantkan qaisara hingga pengalaman menjaga baby...utk tatapan bacaan baby mama bila dia dewasa kelak..kalau ada entry yg 'sensasi' spt itu pn hanya 3x sahaja dan itupn mama tidak mendedahkan watak2 tertentu namun..apekan daya??tak sangka itu boleh dijadikan isu...tujuan utama mama tulis, sebab nak catit luahan rasa hati mama pada ketika itu..tapi ia telah disalahanggap, tu la kan...biarla hal ni berlalu..dan mama tanak anak mama jadi mangsa keadaan(kesian,dia masih kecil)...pd "mereka" itu,mama minta maaf banyak2 jika mengguris ati semua....atas tulisan mama yg mungkin dirasakan kasar...disamping tu,tujuan mama tulis blog pn sbb mama nk carik ramai kenalan esp dr kalangan ibu2 utk tukar pendapat..tapi disebabkan "mereka" mama rasa tidak bebas untuk menulis lagi..cukupla setakat ini saje....

sayang - mama qaisara.

40 comments:

Azure on March 16, 2009 at 11:55 PM said...

arr..nak ikut...

o.semut@gmail.com

Noina on March 17, 2009 at 7:58 AM said...

ina nak follow..antu_suci83@yahoo.com

e.l.i.s.s.m.i.e on March 17, 2009 at 8:02 AM said...

terima kasih bagi peluang utk follow lagik :)

mayra_solace on March 17, 2009 at 8:08 AM said...

lin..add aku..mayra_solace@yahoo.com.

Anasfadilah on March 17, 2009 at 8:09 AM said...

lohh!private ke...emm
ni email mama ziyyad

stashowale@hotmail.com ;)

anasfadilah.blogspot.com

ibu_arifa on March 17, 2009 at 8:09 AM said...
This comment has been removed by the author.
ibu_arifa on March 17, 2009 at 8:11 AM said...

saya berminat nak ikuti perkembangan akak dan Qaisara..saya pun full BF...dan anak pun dekat2 umur Qaisara..so..please add me..
ibudalila@blogspot.com
fatimahman@gmail.com

::Umi Sufira:: on March 17, 2009 at 8:30 AM said...

rozamimi [at] yahoo dot com

ibu_uwais_ameenah on March 17, 2009 at 8:32 AM said...

jgn lupa kan saya ye lin!!
(org kampung le katakan!!)

email - ibu_uwais@yahoo.com

http://ibu-uwais-ameenah.blogspot.com

siapekah org itu... apa yg dia tlh lakukan?? nnt ym tau!

Putra Mama on March 17, 2009 at 8:32 AM said...

Putramama pun nak follow
email : farisyacute81@yahoo.com
blog : putramama.blogspot.com

a3lina on March 17, 2009 at 8:37 AM said...

ermm.. invite mail the_a3lina@yahoo.com ek..

pu3mawar on March 17, 2009 at 8:40 AM said...

mama qaisara... akak nak gak....
adoreil@yahoo.com
http://pu3-mawar.blogspot.com

Leen Die on March 17, 2009 at 8:42 AM said...

add kiter tauu..ummi rayyan(lilin8557@yahoo.com)..entah apa2 lah dorang yg sakit hati tue..

Zety Zin on March 17, 2009 at 8:59 AM said...

me too

adiety1907 at yahoo dot com

apa kes ni beb?

Mrs.R @ Emi on March 17, 2009 at 9:12 AM said...

me jugak..

razlanrozman@gmail.com

emi mama emily

kernakasihkita on March 17, 2009 at 9:19 AM said...

count me in..

freaky_gurlz@yahoo.com

Mama Rayyan Ariff

Farah on March 17, 2009 at 9:19 AM said...

invite saya yer...mylildreamz@gmail.com

shilashower on March 17, 2009 at 9:39 AM said...

saye mahu~!

yursila@gmail.com

mummyswomb on March 17, 2009 at 10:09 AM said...

sian kat awak. kes pengasuh tu ke?

add me in: daisyzuha@yahoo.com

-mummy Adeef-

tHrEE oF us on March 17, 2009 at 10:29 AM said...

i follow u

cikpuanzila@gmail.com

UmmiKhayra on March 17, 2009 at 11:00 AM said...

saya nk jugak... invite saya ye...

shariniselamat@hotmail.com

:iBuAfiQah: on March 17, 2009 at 11:45 AM said...

nak follow gak....
invite me ek!

ibuafiqah.blogspot.com

irnie_00@yahoo.com

Nida Mohd on March 17, 2009 at 12:13 PM said...

saya berminat nak follow blog akak jugak..lagipun saya sedang menghitung hari untuk menjadi ibu...harap akak sudi untuk add saya dan berkongsi info ye..

saifulnida.blogspot.com

nidamohd00@google.com

wanazaini on March 17, 2009 at 12:30 PM said...

nak follow gak..saya suka baca entry akak..saya pun bakal dapat baby tak lama lagi..byk info berguna dalam blog akak ni..

email saya : matahati123@yahoo.com
blog saya: wanazaini.wordpress.com

nieda on March 17, 2009 at 12:40 PM said...

saya sebenarnya dapat blog ni dari kawan2..Suka baca sbb untuk dapat share mcmane membesarkan anak..Saya tgh pregnant nak masuk 8 bulan dah..Banyak dapat info dalam blog ni.. Please add me hasnidaomar@gmail.com..saya minta izin letak link dkt blog saya yer..http://hasnidaomar.blogspot.com.thanks

@_da on March 17, 2009 at 12:54 PM said...

mama jgn lupa add ida yerr.. shinbi3@gmail.com

ida pun ada cadang nak private jugak.. mcm ada gangguan luar yg tak best.., hrp mama bersabar yer.. diorg ni lalat2 mana tah...

little people items on March 17, 2009 at 2:46 PM said...

lorr...nape 2?sabar ye

add me ye humairazul@gmail.com

!Nt4N on March 17, 2009 at 5:34 PM said...

nnurintan@yahoo.com

E`n1x on March 17, 2009 at 6:39 PM said...

hi! can i? i love reading other mommy's blogs =)
email is lilo82rose[at]gmailDOTcom.
thanks~!

Mun on March 17, 2009 at 6:48 PM said...

jgan lupa add aku lin...

yang_bersinar@yahoo.com

hidup x selalunya indah....itulah lukisan alam...

-moon

asma'hatta on March 17, 2009 at 9:11 PM said...

salam. akak, boleh add saya? saya selalu juga baca blog akak sejak start pergnant ni..baru 11minggu..so byk lagi yg saya boleh belajar dari akak..thanks!!

taynet43[at]yahoo[dot]com

auni firdina on March 18, 2009 at 9:04 AM said...

mommy..

i pon nk follow blog u..

zurazmas@yahoo.com (mama auni firdina)

lia on March 18, 2009 at 10:03 AM said...

terbuka lagi x? tertinggai tren la, bercuti..

email : marlia171@gmail.com
blog : http://mnflove.blogspot.com/

saya nora on March 18, 2009 at 10:10 AM said...

noramoslim@gmail.com

nak join..blog awak byk info utk saya yg pregnant ni..i need to read your blog..thank you

shop online on March 18, 2009 at 6:00 PM said...

adihahsham_0510@yahoo.com.my

Leen Die on March 19, 2009 at 9:13 AM said...

mama qaisara..dah add ke ummi rayyan nie(lilin8557@yahoo.com)

mummyshasya on March 19, 2009 at 9:15 AM said...

finaz_2304@yahoo.com

mummyshasya.blogspot.com

Mama Lyna on March 20, 2009 at 8:39 AM said...

suka baca blog lin...kaisara dah pindah bilik, lagiler nak tau perkembangan die...
ejan8113@yahoo.com
norizan1981@blogspot.com

Mummy F on March 27, 2009 at 5:25 AM said...

mommy qaisara! dah lama tak masuk sini, dah nak private ke? pls add me too, blubewwy@gmail.com

luvlymommy on August 14, 2009 at 12:05 PM said...

pls add me yer
ateh_emi@yahoo.com
shazmyra@gmail.com

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin
 

m.y ~ b.r.e.a.s.t.f.e.e.d.i.n.g ~ j.o.u.r.n.a.l Copyright © 2008 Black Brown Art Template designed by Ipiet's Blogger Template