Tuesday, June 30, 2009

BF Class (July 2009)


Nak share dengan semua ibu2 (esp mommy to be) yg telah berazam utk breastfeed baby u all...Tak rugi u all p kelas ni..confirm semangat tu akan bekobar2..saya dulu tak attend pn kelas ni(sebab taktau ada kelas2 cmni..huhu..ruginyee!!!!)..saye sempat p kelas antenatal je(kt situ ilmu BF pn tak byk diterangkan...but still cukup memberi kesedaran pada husband sya esp..hehe..kalau tak de sokongan dr husband, sure sya dh lemah semangat!!)

cepat2la daftar ye..ajak hubby sekali. biar 'ada sikit kesedaran'...coz BF ni pd mata org yg tak pernah buat memang senang..tapi kalau kita tak prepare dr segi mentally esp..confirm, u all akan surrender!!! maka jadila azam tu seperti 'hangat2 'popo' ayam'...hehehe..

Kelas Persediaan Susu Ibu untuk Ibu Mengandung (July 2009) akan diadakan pada:

Tarikh : 5 July 2009

Hari : Ahad

Masa : 9 am hingga 1 tghari

Tempat : Sara Kids, TTDI Jaya

nak tau lebih lanjut, sila klik kat sini.

3 comments:

puan punyer on June 30, 2009 at 4:00 PM said...

alahai jauhnya... sy d sban..... knplerr kt sban xder... uuuuuuu

mama-qaisara on June 30, 2009 at 4:06 PM said...

ajakla husband turun kl..bkn jauh pn shah alam-seremban tu.hehe ;)

nieda on June 30, 2009 at 10:01 PM said...

mmg bagus kelas ni...saya dh pernah attend dlm bln april...frankly speaking,dari situ saya dan hubby sedar betapa pentingnya bf bby...tak rugi pergi..

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin
 

m.y ~ b.r.e.a.s.t.f.e.e.d.i.n.g ~ j.o.u.r.n.a.l Copyright © 2008 Black Brown Art Template designed by Ipiet's Blogger Template